Gratis bezorging vanaf €65.-
Speciaal op bestelling gemaakt
Levering binnen 5-7 werkdagen

We Maqe video

Terwijl ik druk bezig was met het opstarten van We Maqe, wist ik één ding zeker. Ik wil het concept op een inspiratieve manier uitleggen aan consumenten door het gebruik van een korte video. Wat ben ik ontzettend blij met het resultaat! Ik had dit absoluut niet kunnen doen zonder de studenten van het Cibap.

Ben je benieuwd geworden, zie dan hieronder het resultaat.

 

Samenwerken met studenten

Als startende ondernemer probeer ik op een creatieve manier samenwerkingen aan te gaan. Zo ook voor het maken van de We Maqe video. Hiervoor heb ik de hulp ingeschakeld van de vakschool Cibap. Via deze creatieve onderwijsinstelling heb ik mijn opdracht uitgezet. Gedurende een periode van 10 weken hebben vier studenten keihard gewerkt aan mijn opdracht.

De opdracht bestond uit een visualisatie van We Maqe. Uiteraard had ik al een beeld voor ogen, maar ik vond het belangrijk dat de studenten met een open blik en ruimte voor creativiteit het concept gingen ontwikkelen. Tijdens de presentatie van het concept werd ik aangenaam verrast door de input van de studenten. Naast het maken van een video wouden ze ook graag een beurspresentatie ontwikkelen. Super tof!

Het video concept

Ik wou consumenten op een inspiratieve manier het concept van We Maqe uitleggen. Hiervoor was het maken van een duidelijke verhaallijn erg belangrijk. Het verhaal start in de studio van één van de ontwerpers, die bezig is met het ontwikkelen van een patroon. Vervolgens kom je bij een klant thuis, die opzoek is naar een leuk sierkussentje. In de video nemen wij je mee naar de fabriek in Nederland,  waarbij wij het duurzame productie en confectie proces in beeld brengen. De video wordt afgesloten bij de klant die het kussentje ontvangt en in haar woonkamer plaatst.

De beurspresentatie

Alle producten van We Maqe zijn alleen maar verkrijgbaar via onze eigen shop. Desalniettemin is het belangrijk om fysiek zichtbaar te zijn, en hoe kan dat nou beter dan op een beurs. Voor een goede beurspresentatie was voor mij erg belangrijk dat er voldoende opbergmogelijkheden zijn en dat de meubels compact en makkelijk te vervoeren zijn. De studenten hebben diverse meubels ontwikkeld, die erg gemakkelijk in elkaar te schuiven zijn en super flexibel.

Het eindresultaat

Wat ben ik blij met het eindresultaat en de inzet van Estelle, Pascal, Joline en Jill. Het is zo gaaf om te zien dat de studenten mijn wensen hebben vertaald naar een bruikbaar product. Precies zoals ik in gedachten had.