Gratis bezorging vanaf €65.-
Speciaal op bestelling gemaakt
Levering binnen 5-7 werkdagen

We Maqe’s eerste event, ever!

In Maart stond ik met We Maqe op ons allereerste event; Creative Life. Creative Life is een creatieve beurs voor én door creatieve ondernemers. Op deze beurs kan je de leukste producten shoppen, aan workshops deelnemen en masterclasses volgen.

Voorafgaand aan dit event ben ik druk bezig geweest met het bedenken van een leuke beurspresentatie. Een eerste indruk maak je ten slotte maar één keer. Ik vond het vooral belangrijk dat ik bezoekers een mooie mix aan producten en patronen kon laten zien. Op deze manier konden ze gelijk de veelzijdigheid en kwaliteit van de materialen ervaren.

 

Yes, wij zijn live.

De Creative Life beurs stond voor mij niet alleen in het teken van een fysieke live-gang, maar ook van de online live-gang van We Maqe. Terwijl ik samen met mijn hulptroepen druk bezig was met het opbouwen van de beurs, gebeurde er iets fantastisch. Mijn online shop was na maanden van heel hard werken eindelijk live gegaan. Ik kan met geen pen beschrijven hoe blij ik was dat ik eindelijk met iedereen kon delen waar ik al die maanden hard aan heb gewerkt.

The best of both worlds

Dit event was voor mij was een uitgelezen kans het verhaal van We Maqe te delen met consumenten. Ik heb zo veel positieve feedback en tips gekregen. Al deze gesprekken zijn voor mij heel waardevol voor de ontwikkeling van We Maqe. Daarnaast heb ik ook veel nieuwe designers leren kennen die erg enthousiast waren over We Maqe en graag hun designs via We Maqe producten willen aanbieden aan consumenten. Het was zo’n gaaf gevoel om de allereerste We Maqe producten te verkopen.

Ik ben zo trots op iedereen die mij heeft geholpen om mijn droom uit te laten komen. Hopelijk kan ik zoveel mogelijk mensen verblijden met de leukste patronen voor in huis.

Liefs, Sophie

(Ps, zie hieronder een impressie van onze stand op het Creative Life event.)