Gratis bezorging vanaf €65.-
Speciaal op bestelling gemaakt
Levering binnen 5-7 werkdagen

Hey you, welkom bij interieur platform We Maqe.

ONS VERHAAL

We Maqe is opgericht door interieur professional Sophie Rojas Pabon Accardi. Haar liefde voor de interieur branche zat er al vroeg in. Ze heeft zich de afgelopen jaren bij diverse (online) retailers bezig gehouden met onder andere de inkoop en ontwikkeling van meubels en interieur concepten.

Terwijl Sophie druk bezig was met het inrichten van haar eigen woning kon ze maar niet de juiste combinatie van patronen en interieurproducten vinden. Ze besloot deze frustratie om te zetten naar een concept waarbij alle patronen beschikbaar zijn op alle interieurproducten. Op deze manier kan de consument zelf de ideale mix van patronen en producten samenstellen, waardoor er een uniek product ontstaat.

ORIGINELE PATRONEN RECHTSTREEKS VAN DESIGNERS:

Voor een veelzijdig en origineel patronen aanbod werkt We Maqe samen met patronendatabank Motiflow. Op deze manier krijgt We Maqe toegang tot de leukste patronen speciaal ontworpen door patroon designers. Via ons platform krijgen ontwerpers de kans om hun patronen tot leven te zien komen op al onze interieurproducten.

Maak kennis met onze patroonontwerpers.

INTERIEUR COLLECTIE:

We Maqe maakt interieurproducten met de leukste patronen van ontwerpers, digitaal geprint in Nederland en speciaal voor jou op bestelling gemaakt.
Alle patronen zijn beschikbaar op onze complete interieur collectie. De We Maqe interieur collectie bestaat uit: sierkussens, tafelkleden, posters, textielposters en dekbedovertrekken.

Shop jouw favoriete product.

LAAT JE INSPIREREN:

Naast het aanbieden van producten willen wij jou ook volop inspireren. Op onze style pagina laten wij zien hoe jij het beste patronen kan combineren, kan je binnenkijken bij anderen en houden wij jou op de hoogte van de laatste interieur trends.

Bekijk onze inspiratie pagina.

HET BESTE VAN WE MAQE:

  • Alle patronen zijn toepasbaar op al onze interieurproducten. Jij kiest dus zelf!
  • Interieurproducten: sierkussens, (textiel)posters, tafelkleden en zitzakken.
  • Patronen rechtstreeks van de ontwerpers.
  • Speciaal voor jou gemaakt, binnen 5 tot 7 werkdagen.
  • Patronen worden digitaal geprint op o.a. textiel in Nederland.
  • Volop inspiratie op onze style pagina’s.