Gratis bezorging vanaf €65.-
Speciaal op bestelling gemaakt
Levering binnen 5-7 werkdagen

We Maqe lanceert in samenwerking met Muchable een exclusief patroon voor Dirks Dotter

Met onwijs veel trots type ik dit blog. Wat een paar maanden geleden begon met een ideetje is nu uitgegroeid tot een heuse samenwerking met één van mijn favoriete Instagrammers.

Dirks Dotter samenwerking

Mijn eerste samenwerking met Dirks Dotter was zo leuk dat het direct naar meer smaakte. Daarom heb ik Annelies van Dirks Dotter enige tijd geleden benadert met de vraag of zij het leuk zou vinden om in samenwerking met één van mijn designers een patroon te ontwikkelen dat perfect past bij haar eigen stijl. Annelies reageerde direct erg enthousiast.

Pinterest moodboard

Als inspiratie voor het ontwikkelen van het patroon heb ik Annelies gevraagd om een moodboard op Pinterest te maken. Na het zien van haar moodboard wist ik direct welke designer ik moest inschakelen voor het ontwerpen van het patroon. Dat kon niemand minder dan Romy van Muchable zijn. Hun stijlen matchen zo goed bij elkaar dat ik ervan overtuigd was dat dit iets moois zo opleveren.

Patroon presentatie

Na het zien van het Pinterest board is Romy aan de slag gegaan met het ontwikkelen van diverse patronen in verschillende kleurstellingen. Deze patronen heeft ze onder het genot van een lekkere lunch gepresenteerd aan Annelies. Er waren twee patronen die er direct uitsprongen, maar hetgeen wat voor Annelies de doorslag gaf was het regenboog element wat een mooie verwijzing is naar haar dochter Skye. Na het fine-tunen van de kleurstelling was het definitieve patroon geboren.

Lancering van onze samenwerking

Op vrijdag 23 november lanceren Annelies, Romy en ik deze toffe samenwerking. Dit patroon is vanaf vrijdag online verkrijgbaar op al onze interieurproducten waaronder sierkussens, posters en zitzakken. Daarnaast kan je vanaf vrijdag 23 t/m zondag 25 november onze samenwerking in real-life komen bewonderen op het Flavourites Live event in Amsterdam.

Via deze weg wil ik Annelies en Romy bedanken voor onze hele fijne samenwerking. Ik had mij voor dit project geen betere partners-in-crime kunnen voorstellen.

Met vriendelijke groet,

Sophie

Bekijk het blog van Annelies hier