Gratis bezorging vanaf €65.-
Speciaal op bestelling gemaakt
Levering binnen 5-7 werkdagen

We Maqe goes to Milan

Milaan Design week vind ik een van de leukste interieurbeurzen in Europa. De complete stad wordt getransformeerd tot een interieur en design walhalla. Verspreid door de stad vindt je diverse districten met ieder zijn eigen thema. Voldoende mogelijkheden om je volledig te laten inspireren, en dat heb ik dan ook zeker gedaan. Daarom laat ik je graag de leukste trends en thema’s zien.

Retro revival

Een van de belangrijkste thema’s tijdens de Milaan Design week is retro design in een modern jasje. Denk hierbij een ronde vormen, zachte materialen en hout. De zachte pastel kleuren maken het geheel helemaal van nu.

Recycle is het codewoord

Dat het recyclen van materialen binnen de interieurbranche steeds belangrijker is, wordt erg duidelijk tijdens deze editie van de Milaan Design week. Zowel de gevestigde orde als upcoming designers presenteren de nieuwste technieken en de mooiste producten tijdens deze beurs.

Tiny house

Een veelvuldig gezien thema is klein wonen. Veel mensen trekken steeds meer naar de grote steden en deze worden steeds drukker. Daarom is het compact en efficiënt inrichten van een beperkte ruimte steeds belangrijker. Zo liet Mini Living zien hoe je voor verschillende type mensen deze tiny houses het beste kan inrichten.

Hieronder kan je een impressie vinden van mijn reis naar Milaan.

Liefs, Sophie