Gratis bezorging vanaf €65.-
Speciaal op bestelling gemaakt
Levering binnen 5-7 werkdagen

Binnenkijken bij We Maqe eigenaresse Sophie

Als eigenaresse van We Maqe had ik de eer om als aller eerste de producten van We Maqe in handen te krijgen. Je kan je voorstellen dat ik een gat in de lucht sprong toen de pakketbezorger aanbelde en ik eindelijk mijn eigen producten in huis had. Daarom presenteer ik met veel trots We Maqe’s eerste home tour in mijn eigen stulpje.

Ik droomde er vroeger altijd van om in een mooi en oud jaren 30 huis te gaan wonen. Toen eenmaal de tijd was aangebroken om ons eerste huis te gaan kopen kwam ik snel terug op mijn droom. Een mooi oud huis gaat namelijk vaak gepaard met een hoop renovaties. Iets waar ik niet echt naar uit keek aangezien manlief en ik niet het beste klus-duo zijn.

Na een lange zoektocht kwamen wij uiteindelijk uit bij een nieuwbouw project. Hoewel een nieuwbouw woning niet dezelfde charme heeft als een jaren 30 woning, bleek dit voor ons een schot in de roos. Hoe leuk is het om tot in de kleinste details te bepalen hoe je huis eruit komt te zien, zonder dat je heel veel tijd en energie aan klussen kwijt bent.

De basis van ons huis is erg rustig en clean gehouden. Dit vormt een perfect canvas voor alle mooie producten die wij hebben. Mijn liefde voor vintage items wordt afgewisseld met design meubels en producten van trendy interieur merken.

Ik hou van reizen en probeer tijdens iedere reis een mooi item voor in huis mee te nemen. Zo hebben wij drie weken lang door Thailand gereisd met 2 ceramieken mokken. Tijdens onze laatste vakantie heb ik in Tanzania een prachtig vintage beeld gevonden. Op deze manier gaat ons interieur meer leven.

Wanneer ik bezig ben met de aankleding van onze woning zorg ik ervoor dat de rustige basis wordt aangekleed met mooie kleuren, patronen en planten. Met de patronen van We Maqe kan ik op een gemakkelijke manier meer kleur in mijn interieur aanbrengen. Ieder seizoen ondergaat mijn huis een mini make-over waardoor ik met kleine elementen, zoals nieuwe sierkussens of posters, een nieuw en fijn gevoel in huis creëer.