Gratis bezorging vanaf €65.-
Speciaal op bestelling gemaakt
Levering binnen 5-7 werkdagen

How 2: Mix & Match verschillende patronen

Wij hebben interieurstylist Evi van Eev interieur gevraagd om jullie tips te geven over hoe je verschillende patronen kan Mix & Matchen in jouw interieur.

Patronen zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Of het nu gaat om een hele wand, patronen in lijsten of op een sierkussen, in ieder interieur is er wel een passend patroon toe te voegen. Het leuke van patronen is dat deze ook goed te mixen zijn. Maar hoe kies je nu de juiste match als het gaat om patronen?

Maqe it personal

Het aller belangrijkst is: persoonlijkheid. Kies patronen die bij jou passen. Er zijn eigenlijk geen regels wat wel of niet kan, iedereen heeft een eigen smaak. Jij bent tenslotte degene die het sfeertje in huis fijn moet vinden. Welke sfeer wil je in de ruimte creëren?

Patronen met bloemen in combinatie met zachte of warme kleuren geven de ruimte een romantische touch. Shop hier alle producten met romantische patronen.

  

Ben je meer een botanisch type, dan kunnen (palm) bladeren en wilde dierenprints goed matchen. Shop hier alle producten met botanische patronen.

  

Met grafische vormen en/of lijnen creëer je meer moderne of Scandinavische sfeer. Shop hier alle producten met Scandinavische patronen.

  

Kijk goed naar de ruimte

Via onze inspiratie pagina helpen onze stijlgroepen je al goed op weg om in een bepaalde richting te kijken. Per stijl is er genoeg te kiezen, maar de stijlen zijn tevens goed met elkaar te combineren! Kijk naar de ruimte waarvoor je patronen kiest. Is deze strak en modern, botanisch met natuurlijke tinten of juist meer retro en geïnspireerd op de jaren ’60. Pas patronen hierop aan. Daarnaast kun je gaan voor patronen met soortgelijke vormen. Kleuren met eenzelfde helderheid of intensiteit. Houd je van pastel, ga dan voor verschillende pasteltinten. Of ga juist voor opvallend door felle kleuren te combineren.

    

Ga voor een goede mix van producten

Wanneer je meerdere patronen in een ruimte toevoegt ga dan niet voor één bepaald product, zoals op eenzelfde maat sierkussen. Laat patronen terugkomen op verschillende items en op verschillende plekken in de ruimte.

    

We maqe stylingadvies

Het leuke aan de patronen op WeMaqe producten is dat je kunt blijven variëren. Mocht je even iets anders willen dan is een re-styling zo gedaan en hoeft er niet een heel klusteam aan te pas te komen.

Heb jij advies nodig voor het mixen en matchen van patronen? WeMaqe helpt je graag kiezen! Stuur mail naar info@wemaqe.com met de WeMaqe producten waarop je een patroon wilt hebben, patronen die je aanspreken en een foto van de desbetreffende ruimte. De stylisten van WeMaqe gaan voor je aan de slag en sturen een persoonlijk advies.