Gratis bezorging vanaf €65.-
Speciaal op bestelling gemaakt
Levering binnen 5-7 werkdagen

1 Minuut met...Sophie:

Een van de belangrijkste tips die ik iedere ondernemer kan meegeven is, schakel een sparringpartner in. Op een gegeven moment was ik zoveel met mijn eigen bedrijf bezig dat ik last kreeg van het bekende syndroom; tunnelvisie. Om van een afstandje naar mijn concept te kijken, schakelde ik de hulp in van een onafhankelijk persoon, namelijk een business coach. Via Kennispoort Regio Zwolle ben ik bij mijn business coach terecht gekomen. Zij stelde de juiste kritische vragen, bracht mij in contact met andere bedrijven en gaf mij de juiste handvatten om mijn idee nog beter te maken. Thanks Lyanne!

Regio Kennispoort Zwolle vroeg mij een paar weken geleden of ik in samenwerking met hun een video wil opnemen waarin ik binnen 1 minuut vertel wie ik ben en wat We Maqe doet. Mijn eerste gedachte was, hoe kan ik dat allemaal vertellen binnen die ene minuut. Maar het is mij, met behulp van content bureau The Post, gelukt. Bekijk hieronder het resultaat en laat mij vooral weten wat jullie van de video vinden.

Liefs, Sophie